מאפה עם תבשיל בשר עשיר עם גזר, סלרי, בצל, אפונה, עגבניות, בירה ופטריות, בציפוי של פירה תפוחי אדמה בסגנון אירי קלאסי.
מנה שלמדתי מחברים שפגשתי בפאבים של דאבלין ובישלנו יחד למשפחה וחברים עם כוס בירה גינס קרה ביד.
תבנית עגולה קוטר 18 ל-2-3 סועדים
תבנית עגולה קוטר 24 ל-4-6 סועדים
אפשר ללא סלרי
אפשר ללא פלפל שחור
אפשר ללא בירה
ניתן להזמין ללא גלוטן,
לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)


בשר בקר, גזר, סלרי, בצל, אפונה, רסק עגבניות, ציר בקר, פטריות, תפוחי אדמה, מלח, פלפל שחור, מחמאה, פפריקה מעושנת, בירה (מתאדה בבישול כך שאין חשש מאלכוהול)
בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקות
במקרר
המנה עברה חימום ונוצר חלק קריספי בחלק העליון… היה נפלא
תלמה מ. | 14.03.2025יש הרבה אפונה והטעם שלה דומיננטי במנה
Alon P. | 08.02.2025טעים, הזכיר לי את הפאי באירלנד, הפאי המקורי
אלדד א. | 14.12.2024