פילה דג לברק מבושל בטאבון באש גלויה עם פסטה פיצ'י (פסטה עבה מגולגלת ביד) תוצרת בית, מוגש עם ברוקולי, תרד, שעועית ירוקה, יין לבן, חמאה, שום, מלח ופלפל שחור.
את הפסטה למדתי להכין באיטליה משף חבר ועליה בניתי את המנה הזו.
מנה מכילה פילה דג
ניתן להזמין ללא גלוטן,
לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)


פסטה פיצ'י (קמח, ביצה ומלח), ברוקולי, תרד, שעועית ירוקה, יין לבן, חמאה, שום, מלח, פלפל שחור
בסיר עם 2-3 כפות מים, על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותאת התוספת לחמם בסיר\מחבת עם 3 כפות מים , את הדג לחמם בתנור
במקרר
מושלם
דנה ו. | 26.04.2025מנה מיוחדת וטעימה
שיר ג. | 21.01.2025