פסטה פפרדלה ראגו בעבודת יד
פסטה פפרדלה ראגו בעבודת יד
אליאס מסביב לעולם

אליאס מסביב לעולם

החיבור שלי לאוכל החל כשהייתי תמיד במטבח ליד אמי, עושה דברים קטנים ובעיקר מוקסם (גם ממנה).
למטבחים מקצועיים נכנסתי מיד לאחר השירות הצבאי והיום אחרי כ-19 שנים של עבודה במטבחים בכל הרמות ובהמון...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של אליאס מסביב לעולם »

תיאור המנה:

פסטה רחבה טרייה בהכנה עצמית עם רוטב בשר טחון בבישול ארוך עם עגבניות, גזר, סלרי ובצל, מתובל בעלי דפנה, מלח ופלפל שחור.

תכולת מנה:

ליטר מעורבב עם הרוטב

אפשרויות לשינויים:

אפשר בלי פלפל שחור
אפשר בלי עלי דפנה

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

קמח , ביצה , בשר בקר טחון , עגבניות , גזר , סלרי , בצל , עלי דפנה , מלח ופלפל שחור

הוראות חימום והגשה:

הקפצה קלה במחבת עד לחימוםלהוסיף למחבת 3 כפות מים ולחמם

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר

מנות נוספות מהמטבח של אליאס מסביב לעולם:

חוות דעת לקוחות

שרי ר.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

טעים מאוד!

שרי ר. | 01.03.2025
שלמה ע.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

פסטה טריה עם רוטב בשר עשיר בטעמים

שלמה ע. | 08.02.2025
אלדד א.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

פסטה בשרנית, מורגש שזה בעבודת יד

אלדד א. | 14.12.2024
53348