תיאור המנה:
מאפה שכבות של בצק פילו עם תפוחי עץ, סוכר חום, קינמון וצימוקים.
למדתי איך להכין את השטרודל הזה מחבר שגם לו קוראים אליאס ויש לו בית קפה מצליח בוינה אוסטריה.
אפשרויות לשינויים:
אפשר ללא צימוקים
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
בצק פילו, תפוחי עץ, סוכר חום, קינמון וצימוקים
הוראות חימום והגשה:
להגיש בטמפ' החדרבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמםלאחר חימום כדאי לפזר מעט אבקת סוכר
הוראות אחסון והקפאה:
במקפיאבטמפרטורת החדר באריזה אטומהמומלץ לאכול ביום המשלוח
מושלם
דנה ו. | 05.04.2025עוגה טעימה מאד, המתכון של אליאס הוינאי מצויין והביצוע של אליאס הרמת גני מצויין אף הוא.
יאיר ק. | 01.02.2025טעים😊
אמיר ל. | 18.01.2025