תיאור המנה:
חתיכות צלי בקר ברוטב יין ופטריות. אחת ממנות הדגל של המטבח הצרפתי. מנה עשירה בטעמים. הבקר מתבשל שעות על אש קטנה בסיר מיוחד עד לקבלת מרקם רך במיוחד. תענוג!
תכולת מנה:
1.5 ק"ג צלי בקר, בקבוק יין אדום וירקות

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
צלי בקר, בצל, שום, גזר, פטריות, יין אדום, עלי דפנה, טימין, שמן חמניות, מלח, פלפל
הוראות חימום והגשה:
לחמם על אש קטנה או במיקורגל
הוראות אחסון והקפאה:
לשמור בקירור. ניתן להקפיא
הבשר היה רך מאד וטעים.
טלי א. | 14.04.2025מנה מנצחת
דדי ל. | 03.10.2024