מסע חושי אל לב המטבח המרוקאי, בגרסה טבעונית מחודשת. הבטטה הרכה מתמזגת עם גרגרי החומוס הפריכים מעט, והשזיפים מוסיפים נגיעה כהה ומבריקה, כמעט מקורמלת.
מתיקות טבעית של ירקות השורש, עגלגלות פירותית של השזיפים, מתובלים בתערובת עדינה של תבלינים חמים (כמון, קינמון, ג’ינג’ר, כורכום) שעוטפים את החיך מבלי להשתלט.
עם פתיחת הטאג'ין מתפשט ניחוח משכר — מתוק-מלוח, מתובל אך מאוזן, שמזכיר שווקי תבלינים וארוחות חגיגיות.
כל נגיסה היא הרמוניה בין רכות, קריספיות ונימוחות, עם סיומת מעט מתקתקה שמזמינה לקחת עוד כפית.
** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)
בטטה, חומוס, שזיפים מיובשים, בצל, שום, ג'ינג'ר, כורכום, קינמון, שמן זית, שקדים
לחמם על אש קטנה או במיקרוגל
לשמור במקרר, ניתן להקפיא






