תיאור המנה:
תבשיל אופייני מאיזור מזרח צרפת וכגרמניה על בסיס כרוס כבוש מבשול ביין לבן, תפוחי אדמה ונקניקיות ונשר. ארחה שלמה בפמי עצמה. מתאים לקור של החורף!
תכולת מנה:
600 גרם כרוב כבוש, 2 נקניקיות, בשר עגל ובקר, סה"כ 400 גרם בשר
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
כרוב כבוש, תפוחי אדמה, יין לבן, נקניקיות בקר ועגל, בקר כבוש.
הוראות חימום והגשה:
לחמם את הירקות על אש קטנה והבשר בנפחד או במיקרוגל
הוראות אחסון והקפאה:
לשמור בקירור, אפשר להקפיא






