תיאור המנה:
מנה איקונית של המטבח הצרפתי. קוביות העגל נשארות כ-12 שעות במרינדה של יין אדום ומתבשלות כ-3 שעות עם ירקות ושמנת צמחית עד לקבלת מרקם מתמוסס. מנה מושלמת לכל חג, שבת או לחלוק עם חברים עם כוס יין טוב.
תכולת מנה:
1.300 ק"ג בשר עגל / ניתן להזמין עם ליטר אורז

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
גולש עגל, בצל, גזר, פטריות, שמן זית, קמח, עשבי תיבול, שמנת צמחית, ביצה, ציפורן, מלח, פלפל, לימון
הוראות חימום והגשה:
במיקרוגל, בסיר על אש בינונית עד לבעבוע, בסיר, עם כחצי כוס מים, על אש בינונית עד לבעבוע, במידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
הוראות אחסון והקפאה:
בקירור, ניתן להקפיא
מנה מנצחת תמיד.
אברהם ח. | 05.03.2025הבישול האיטי הופך את המנה לטעימה ביותר.
אברהם ח. | 24.06.2024מנה מעולה!
אברהם ח. | 28.05.2024מנה מעולה!
אברהם ח. | 18.10.2023