תבשיל עגל עם ירקות - Blanquette de veau
תבשיל עגל עם ירקות - Blanquette de veau
מנות הדגל
דליזבט- מטבח עם חיוך

דליזבט- מטבח עם חיוך

שמי אליזבט ואני בת 58. אני נשואה ואמא ל-5 ילדים בוגרים. נולדתי וגדלתי בצרפת מהורים שהגיעו ממרוקו לפריז. גדלתי עם טעמי המטבח הצרפתי והמרוקאי וירשתי את אהבת הבישול מסבתי ואמי. עליתי לארץ בגיל 18,...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של דליזבט- מטבח עם חיוך »

תיאור המנה:

מנה איקונית של המטבח הצרפתי. קוביות העגל נשארות כ-12 שעות במרינדה של יין אדום ומתבשלות כ-3 שעות עם ירקות ושמנת צמחית עד לקבלת מרקם מתמוסס. מנה מושלמת לכל חג, שבת או לחלוק עם חברים עם כוס יין טוב.

תכולת מנה:

1.300 ק"ג בשר עגל / ניתן להזמין עם ליטר אורז

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

גולש עגל, בצל, גזר, פטריות, שמן זית, קמח, עשבי תיבול, שמנת צמחית, בצלים מקורמלים, ביצה, ציפורן, מלח, פלפל, לימון

הוראות חימום והגשה:

במיקרוגל, בסיר על אש בינונית עד לבעבוע, בסיר, עם כחצי כוס מים, על אש בינונית עד לבעבוע, במידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם

הוראות אחסון והקפאה:

בקירור, ניתן להקפיא

מנות נוספות מהמטבח של דליזבט- מטבח עם חיוך:

חוות דעת לקוחות

אברהם ח.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מנה מעולה!

אברהם ח. | 18.10.2023
45405