0
תיאור המנה:
סיגר דג בתיבול עדין. מוגש עם רוטב יוגורט-עמבה
תכולת מנה:
2 סיגרים+ יוגורט עמבה
כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:
עלי סיגר, דג ים טרי (בס \ בורי \ ברמונדי) קצוץ, סומק, בצל, מלח, יוגורט, עמבה
הוראות חימום והגשה:
בתנור שחומם מראש על כ-180 מעלות, מכוסה בנייר אלומניום לכ-10 דקות.
הוראות אחסון והקפאה:
מקרר \ להפשיר במקררניתן להקפאה
מצויינת, היוגורט עמבה אגדי, הסיגר עמוס במלית של דג טרי ומתובל בצורה מדויקת. שפעעעע
רותה פ. | 10.07.2024