4
תיאור המנה:
שכבות של דפי לזניה וחצילים עם רוטב עגבניות, בשמל אמיתי וגבינות
תכולת מנה:
תבנית 15*20 ל-3-4 סועדים
תבנית 20*30 ל-4-6 סועדים

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
פסטה, עגבניות, חציל, בצל, שום, חלב, חמאה, קמח, תערובת גבינות, מלח, פלפל, תבלינים
הוראות חימום והגשה:
במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
הוראות אחסון והקפאה:
במקררבמקפיא