כרעי עוף עסיסיים נצלים בתנור עד שהם שחומים מבחוץ ונימוחים מבפנים, בשתי גרסאות לבחירה:
🍯 רוטב חרדל ודבש – מתקתק, מלוח וחרפרף עדין, עם שום ושכבה זהובה של טעמים
🥢 רוטב אסייתי מתוק – שילוב של טריאקי, סויה וסילאן על מצע תפוחי אדמה ובטטה, עם נגיעת שזיפים מיובשים ששוברים את המתוק בדיוק במקום הנכון. מנה שילדים אוהבים
מומלץ לאכול לצד אורז וסלט
מנה מכילה כרע


🟡 גרסת חרדל ודבש:
כרעי עוף, חרדל, דבש, רוטב סויה, שום ומלח
🟢 גרסה אסייתית:
כרעי עוף, בטטה, תפוח אדמה, שום, שזיפים מיובשים, תבלינים, רוטב טריאקי, סויה מתוקה, סילאן ושמן זית.
במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמםתנור: לחמם בתנור שחומם מראש ל־180 מעלות, מכוסה בנייר כסף, כ־15–20 דקות. מיקרוגל: חימום הדרגתי בפולסים עם כיסוי
במקררבמקפיא