לזניה קלאסית בדיוק כמו שצריך – שכבות של דפי פסטה, רוטב עגבניות עשיר עם בצל, שום ושמן זית, ורוטב בשמל עדין עם חמאה, קמח וחלב.
בין השכבות תערובת גבינות של מוצרלה ופרמזן שנותנות לכל ביס טעם נמס ומנחם.
נאפתה בתנור עד שהשכבה העליונה מזהיבה ומשמחת.
תבנית 15*20 ל-2-3 סועדים
תבנית 20*30 לכ-6 סועדים


דפי לזניה, גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן, עגבניות מרוסקות, בצל לבן, שום, שמן זית, סוכר, חמאה, קמח לבן, חלב, אורגנו ואגוז מוסקט
בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותתנור: לחמם בתנור שחומם מראש ל־180 מעלות, 15–20 דקות, רצוי מכוסה ולאחר מכן להסיר כיסוי למעט השחמה מיקרוגל: אפשרי – לחימום מהיר בחתיכות אישיות
במקררמתאימה להקפאה – רצוי לחתוך מראש למנות