לזניה קלאסית עם רוטב עגבניות ובשמל
לזניה קלאסית עם רוטב עגבניות ובשמל
חדשה ביאמי! הדר- טעם ישראלי בגוון אישי

חדשה ביאמי! הדר- טעם ישראלי בגוון אישי

היי, אני הדר.
גדלתי בבית שבו המטבח היה עולם ומלואו – סירים גדולים, עשבים טריים, והרבה מנות שמספרות סיפור. השולחן אצלנו תמיד היה מקום של נדיבות, שמחה והתחשבות באחר.
גם היום, האוכל שאני מבשלת ממשיך...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של חדשה ביאמי! הדר- טעם ישראלי בגוון אישי »

תיאור המנה:

לזניה קלאסית בדיוק כמו שצריך – שכבות של דפי פסטה, רוטב עגבניות עשיר עם בצל, שום ושמן זית, ורוטב בשמל עדין עם חמאה, קמח וחלב.
בין השכבות תערובת גבינות של מוצרלה ופרמזן שנותנות לכל ביס טעם נמס ומנחם.
נאפתה בתנור עד שהשכבה העליונה מזהיבה ומשמחת.

תכולת מנה:

תבנית 15*20 ל-2-3 סועדים
תבנית 20*30 לכ-6 סועדים

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

דפי לזניה, גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן, עגבניות מרוסקות, בצל לבן, שום, שמן זית, סוכר, חמאה, קמח לבן, חלב, אורגנו ואגוז מוסקט

הוראות חימום והגשה:

בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותתנור: לחמם בתנור שחומם מראש ל־180 מעלות, 15–20 דקות, רצוי מכוסה ולאחר מכן להסיר כיסוי למעט השחמה מיקרוגל: אפשרי – לחימום מהיר בחתיכות אישיות

הוראות אחסון והקפאה:

במקררמתאימה להקפאה – רצוי לחתוך מראש למנות

מנות נוספות מהמטבח של חדשה ביאמי! הדר- טעם ישראלי בגוון אישי:

57012