לביבות ירק בסגנון עיראקי (ערוק) – רכות מבפנים, זהובות וקריספיות מבחוץ.
עשויות מתפוח אדמה, עגבניות, פטרוזיליה, בצלים, עם תיבול ביתי עדין שמבליט את טעמי הירק.
מוגשות כלביבות גדולות, מתאימות כמנה עיקרית או תוספת משביעה, גם חמות וגם בטמפרטורת החדר.
ניתן להזמין עם מטבל שמנת חמוצה, עירית וגרידת לימון. מוסיף פרשיות למנה
מנה מכילה 4 לביבות. ניתן להזמין עם תוספת מטבל
אפשר ללא בהרט
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.

תפוח אדמה, עגבניות, בצלים, פטרוזיליה, ביצה, קמח לבן, מלח, פלפל, בהרט, אבקת אפייה ושמן
להגיש בטמפ' החדרבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמםמטבל: מוכן להגשה / בטמפרטורת החדרתנור: 180 מעלות, כ־10 דקות – מומלץ להפוך באמצע
במקררבמקפיאמטבל: אחסון במקרריתן להקפאה – לחמם ישירות מהקפאה בתנור או בטוסטר אובן
מוצלחות מאוד וטעימות
ran c. | 16.05.2025