לזניה חלבית רכה ועשירה עם שכבות של תרד מוקפץ, רוטב בשמל עדין, שמנת מתוקה, גבינת מוצרלה נמסה ופרמזן מעל.
הכול עטוף בין דפי לזניה ומקבל אפייה זהובה בתנור.
מנה מפנקת שמתאימה לארוחת ערב מיוחדת, שבת חלבית או סתם פינוק של אמצע שבוע.
תבנית 15*20 ל-2-3 סועדים
תבנית 20*30 לכ-6 סועדים


דפי לזניה, חמאה, קמח לבן, חלב, שמנת מתוקה, שמן זית, בצל לבן, תרד, גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן, מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמםתנור: 180 מעלות, 15–20 דקות, מכוסה ולאחר מכן פתוח להשחמה. מיקרוגל: אפשרי – בחתיכות אישיות
במקררבמקפיאלשמור במקרר. ניתן להקפיא – מומלץ לפרוס מראש ולהפשיר במקרר לפני חימום בתנור