לזניה ירוקה עם תרד גבינות ורוטב בשמל
לזניה ירוקה עם תרד גבינות ורוטב בשמל
חדשה ביאמי! הדר- טעם ישראלי בגוון אישי

חדשה ביאמי! הדר- טעם ישראלי בגוון אישי

היי, אני הדר.
גדלתי בבית שבו המטבח היה עולם ומלואו – סירים גדולים, עשבים טריים, והרבה מנות שמספרות סיפור. השולחן אצלנו תמיד היה מקום של נדיבות, שמחה והתחשבות באחר.
גם היום, האוכל שאני מבשלת ממשיך...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של חדשה ביאמי! הדר- טעם ישראלי בגוון אישי »

תיאור המנה:

לזניה חלבית רכה ועשירה עם שכבות של תרד מוקפץ, רוטב בשמל עדין, שמנת מתוקה, גבינת מוצרלה נמסה ופרמזן מעל.
הכול עטוף בין דפי לזניה ומקבל אפייה זהובה בתנור.
מנה מפנקת שמתאימה לארוחת ערב מיוחדת, שבת חלבית או סתם פינוק של אמצע שבוע.

תכולת מנה:

תבנית 15*20 ל-2-3 סועדים
תבנית 20*30 לכ-6 סועדים

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

דפי לזניה, חמאה, קמח לבן, חלב, שמנת מתוקה, שמן זית, בצל לבן, תרד, גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן, מלח, פלפל ואגוז מוסקט.

הוראות חימום והגשה:

במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמםתנור: 180 מעלות, 15–20 דקות, מכוסה ולאחר מכן פתוח להשחמה. מיקרוגל: אפשרי – בחתיכות אישיות

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיאלשמור במקרר. ניתן להקפיא – מומלץ לפרוס מראש ולהפשיר במקרר לפני חימום בתנור

מנות נוספות מהמטבח של חדשה ביאמי! הדר- טעם ישראלי בגוון אישי:

57017