2
תיאור המנה:
פסטה ארוכה איכותית מוקפצת בשמן זית ושום (אלי אוליו), יחד עם ירקות רעננים – קישוא, עגבניות שרי ותרד טרי – בתוספת דג לברק מפורק, עדין ועשיר בטעם.
מנה צבעונית, קלילה ומאוזנת בטעמים עם ניחוח של ים וים תיכוניות.
מתאימה לארוחת צהריים מרעננת או לארוחת ערב אלגנטית.
תכולת מנה:
ליטר עם כ- 200 גרם פילה לברק
אפשרויות לשינויים:
ניתן לבקש פיקנטי עם צ'ילי יבש
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
פסטה ארוכה, דג לברק מפורק (ללא עור ועצמות), שום, שמן זית, עגבניות שרי, קישוא, תרד, פטרוזיליה ותבלינים.
הוראות חימום והגשה:
הקפצה קלה במחבת עד לחימום
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר
סך הכל מנה טעימה וטובה , הייתי משנה בה את סוג הפסטה/ספגטי לדק יותר. העובי לא התאים לשאר המרכיבים לטעמי גם התמחור לדעתי קצת גבוה מידי לכמות הרכיבים שהיו במנה
ran c. | 06.06.2025