נתחי כתף בקר רכים, שמתבשלים באיטיות יחד עם שעועית ירוקה, עגבנייה טרייה, בצל ותיבול ביתי עדין – ברוטב סמיך, עשיר ונעים, בדיוק כמו שהיינו רוצים על צלחת אורז.
מנה ביתית שמתאימה לשישי בצהריים, לארוחה משפחתית – או פשוט כשמתחשק אוכל עם עומק.** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)
ליטר עם כ- 300 גרם בשר / ניתן להזמין עם ליטר אורז לבן


כתף בקר, בצל, שעועית ירוקה, עגבניות, שמן, כורכום, פפריקה מתוקה וקינמון.
במיקרוגלבסיר על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמםאורז לבן: חימום במיקרוגז: לחמם בסיר קטן עד שהרוטב מבעבע והבשר חם מיקרוגל: אפשרי – לחמם בפולסים קצרים תוך ערבוב
במקררבמקפיאאורז לבן: אחסון במקרר