תיאור המנה:
שכבות דפי לזניה מלאות ברוטב עגבניות עשיר עם בשר טחון ועשבי תיבול, רוטב בשמל ומוצרלה.
תכולת מנה:
תבנית 15*20 ל-3-4 סועדים
תבנית 20*30 ל-6-8 סועדים

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
עלי לזניה, מוצרלה, בזיליקום, בשר טחון, בצל, שום, עגבניה, רסק עגבניות, גזר, שמן זית, פלפל שחור, מלח, חמאה, קמח, שמנת לבישול.
הוראות חימום והגשה:
בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמםלחמם בתנור כ15 דקות מכוסה בנייר כסף ולאחר מכן 5 דקות נוספות ללא כיסוי.
הוראות אחסון והקפאה:
במקררבמקפיא