לזניה ברוטב עגבניות עם בשר טחון ובשמל
לזניה ברוטב עגבניות עם בשר טחון ובשמל
מנות הדגל
1 2 3 4 5
4 מדרגים 0
החיים בטעמים עם הדס

החיים בטעמים עם הדס

האהבה שלי לאוכל טוב התחילה כבר בילדות. הייתי חוזרת הביתה מבית הספר בצהריים, כשאמא עבדה עד הערב, והאוכל שנשאר מהשבת לא תמיד הרגיש לי טרי ומזמין. כך נולד תחביב חדש – ללמוד לבשל בעצמי בעזרת ספרי...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של החיים בטעמים עם הדס »

תיאור המנה:

שכבות דפי לזניה מלאות ברוטב עגבניות עשיר עם בשר טחון ועשבי תיבול, רוטב בשמל ומוצרלה.

תכולת מנה:

תבנית 15*20 ל-3-4 סועדים
תבנית 20*30 ל-6-8 סועדים

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

עלי לזניה, מוצרלה, בזיליקום, בשר טחון, בצל, שום, עגבניה, רסק עגבניות, גזר, שמן זית, פלפל שחור, מלח, חמאה, קמח, שמנת לבישול.

הוראות חימום והגשה:

בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמםלחמם בתנור כ15 דקות מכוסה בנייר כסף ולאחר מכן 5 דקות נוספות ללא כיסוי.

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיא

מנות נוספות מהמטבח של החיים בטעמים עם הדס:

55144