תיאור המנה:
אמפנדה פטריות עם בצל וגמבה
כמות:
מינימום 3 פריטים
מרכיבים עיקריים:
קמח, פטריות, בצל, גמבה, מלח, פלפל, זיתים
הוראות חימום והגשה:
בתנור.
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר.
סיכום ביניים: | 0 ₪ | ||
סה"כ לתשלום: | 0 ₪ |
אני חביאר מריו, עליתי לארץ מארגנטינה. בעל ניסיון של למעלה מ-38 שנים בניהול מסעדות, קייטרינג ואירועי גורמה.
היום אני מבשל ואופה לאנשים שרוצים ליהנות ולארח משפחה וחברים בביתם ובעסקים שלהם.
אני...
אמפנדה פטריות עם בצל וגמבה
קמח, פטריות, בצל, גמבה, מלח, פלפל, זיתים
בתנור.
במקרר.
המנה טעימה, אבל הייתי מפריד בין הפטריות לזיתים ועושה או פטריות או זיתים.
עמית א. | 09.03.2024הבצק היה רטוב מכמות המילוי. לא טעים
מיכל פ. | 25.11.2023בצק מושלם, מילוי לא טעים, הטעמים האחרים השתלטו על הטעם של הפטריות
אנונימי | 25.09.2023טעים, עדיף פחות שמן
אינה נ. | 23.09.2023