תפו"א בתנור בשמן זית
תפו"א בתנור בשמן זית
המטבח של חביאר

המטבח של חביאר

אני חביאר מריו, עליתי לארץ מארגנטינה. בעל ניסיון של למעלה מ-38 שנים בניהול מסעדות, קייטרינג ואירועי גורמה.
היום אני מבשל ואופה לאנשים שרוצים ליהנות ולארח משפחה וחברים בביתם ובעסקים שלהם.
אני...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של המטבח של חביאר »

תיאור המנה:

תפו"א אפויים בתנור עם שום, שמן זית, מלח אטלנטי, טימין ורוזמרין.** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

תפו"א, שום, שמן זית, מלח אטלנטי, טימין, רוזמרין.

הוראות חימום והגשה:

במקרו/תנור.

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר.

מנות נוספות מהמטבח של המטבח של חביאר:

חוות דעת לקוחות

מריאנה מ.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

טעים מאוד

מריאנה מ. | 10.01.2024
אלעד א.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

תפו"א בדיוק בגודל המתאים, לא גדולים מדי וטעימים מאוד! מנה גדולה.

אנונימי | 30.12.2023
יפה מ.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

טעימה

יפה מ. | 29.12.2023
אלעד א.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מנה מצוינת

אנונימי | 27.09.2023
ענת ק.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 2

תפוחי האדמה יבשים.

אנונימי | 02.08.2023
נטליה ס.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מושלם !!!

נטליה ס. | 04.07.2023
אפרת ו.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מנה טעימה מאוד, פעם ראשונה שאני נתקלת במנת תפו"א שעדיין טעימה גם יומיים לאחר ההכנה, לרוב תפוחי אדמה מאבדים מהטעם אחרי יום-יומיים.

אפרת ו. | 28.08.2022
נחמה ב.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

כדאי לאפות אותם מעט פחות כי מתרככים בחימום

נחמה ב. | 27.04.2022
שני צ.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מעולה, תיבול מושלם

שני צ. | 31.10.2021
רוני ז.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

טעימים

רוני ז. | 19.10.2021
אהובה ר.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מצויין

אהובה ר. | 28.12.2019
20716