תיאור המנה:
בצק דקיק וקריספי עבודת יד במילוי דלעת ובטטה בתיבול מלח, פלפל וכמון
כמות:
מינימום 4 פריטים
מרכיבים עיקריים:
קמח, דלעת, בטטה, בצל, סילאן, שומשום, קצח, מלח , פלפל וכמון
הוראות חימום והגשה:
בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקות
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר, במקפיא, מומלץ לאכול ביום המשלוח
המלצה שלנו לאכול באותו היום אך יש אפשרות לאכסן במקרר







בצק שומר על פריכות גם אחרי שהיה של כמה דקות בתנור, מילוי טעים
עדי א. | 14.11.2025מעולה גם אחרי הקפאה
אנונימי | 15.09.2025מעולה!
ויקי ו. | 07.01.2025