לזניה בעבודת יד עם עגבניות ומנגולד / ראגו פטריות ועדשים
לזניה בעבודת יד עם עגבניות ומנגולד / ראגו פטריות ועדשים
המטבח של יהונתן

המטבח של יהונתן

נעים מאד, אני יהונתן ומאז שאני זוכר את עצמי אני אוהב לאכול ולבשל (בסדר הזה :-)
ביום שהשתחררתי מהצבא בערך החלטתי לממש את תשוקתי והתחלתי את מסעותיי במגוון מסעדות נחשבות.
במהלך הקורונה התחלתי לבשל...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של המטבח של יהונתן »

תיאור המנה:

לזניה עשירה ומנחמת מפסטה טרייה בעבודת יד, עם שכבות של רוטב בשמל, גבינת מוצרלה ופרמזן, רוטב עגבניות ומנגולד מבושל או בשמל, גבינת מוצרלה ופרמזן, וראגו "בולונז" מפטריות ועדשים
בהזמנת תבנית גדולה נא לציין באיזה מילוי + ליטר וחצי של סלט עלים עם נקטרינה, שקדים, גבינת מנצ'גו

תכולת מנה:

תבנית 15*20

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

קמח דורום מלא, ביצה, קמח לבן, חלב, חמאה, מוצרלה, פרמזן, מלח, פלפל, שמן זית
ראגו: פטריות, עדשים שחורות, גזר, סלרי, בצל, עגבניות
עגבניות ומנגולד: עגבניות, שום, בזיליקום, מנגולד

הוראות חימום והגשה:

בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיא

מנות נוספות מהמטבח של המטבח של יהונתן:

חוות דעת לקוחות

נועה ג.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

הלזניה הצמחונית מפנקת ומשביעה, נשמרה מצויין בהקפאה.

נועה ג. | 05.02.2025
55069