לזניה עשירה ומנחמת מפסטה טרייה בעבודת יד, עם שכבות של רוטב בשמל, גבינת מוצרלה ופרמזן, רוטב עגבניות ומנגולד מבושל או בשמל, גבינת מוצרלה ופרמזן, וראגו "בולונז" מפטריות ועדשים
בהזמנת תבנית גדולה נא לציין באיזה מילוי + ליטר וחצי של סלט עלים עם נקטרינה, שקדים, גבינת מנצ'גו
תבנית 15*20


קמח דורום מלא, ביצה, קמח לבן, חלב, חמאה, מוצרלה, פרמזן, מלח, פלפל, שמן זית
ראגו: פטריות, עדשים שחורות, גזר, סלרי, בצל, עגבניות
עגבניות ומנגולד: עגבניות, שום, בזיליקום, מנגולד
בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
במקררבמקפיא
הלזניה הצמחונית מפנקת ומשביעה, נשמרה מצויין בהקפאה.
נועה ג. | 05.02.2025