תיאור המנה:
פסטה ברוטב עשיר ומושחת של בשמל עם גבינת צ'דר ומוצרלה, אפויה עם קראסט של פנקו מתובל.
תכולת מנה:
תבנית 15*20 ל-2-3 סועדים

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
פסטה, חלב, קמח, חמאה, גבינת צ'דר, מוצרלה, פנקו, טימין, מלח, פלפל, שמן זית
הוראות חימום והגשה:
במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
הוראות אחסון והקפאה:
במקררבמקפיא
מנה נפלאה במיוחד לילדים לצהריים!
Tali L. | 26.04.2025