תיאור המנה:
גלילי פסטה טרייה בעבודת יד, ממולאים בתבשיל עסיסי של בקר מפורק בציר בקר ורוטב עגבניות, אפויים עם רוטב בשמל.
תכולת מנה:
תבנית 15*20 ל-2-3 סועדים

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
קמח דורום, ביצה, חלב, קמח, חמאה, עגבניות, שום, שמן זית, בשר בקר, ציר בקר, מלח, פלפל, אגוז מוסקט
הוראות חימום והגשה:
במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
הוראות אחסון והקפאה:
במקררבמקפיא
אחד הדברים הטעימים שיצא לנו לאכול והתבאסנו שהמנה נגמרה כל כך מהר, צריך תבנית כפולה 😄
ורד פ. | 23.06.2025מאוד מאוד טעים!
Tali L. | 26.04.2025נדיררררר.... רצינו מזה עוד ועוד
זהר ח. | 23.04.2025מצויינת, טעימה מאוד. כמות קטנה
אנונימי | 06.04.2025חלום
אנונימי | 18.03.2025מעולה
אנונימי | 15.02.2025