בשר מפורק ברוטב ברביקיו- יש להזמין יומיים מראש
בשר מפורק ברוטב ברביקיו- יש להזמין יומיים מראש
המטבח של יהונתן

המטבח של יהונתן

נעים מאד, אני יהונתן ומאז שאני זוכר את עצמי אני אוהב לאכול ולבשל (בסדר הזה :-)
ביום שהשתחררתי מהצבא בערך החלטתי לממש את תשוקתי והתחלתי את מסעותיי במגוון מסעדות נחשבות.
במהלך הקורונה התחלתי לבשל...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של המטבח של יהונתן »

תיאור המנה:

נתחי בקר / לבן עטופים בתערובת תבלינים ורוטב ברביקיו, מבושלים במשך יממה בסו-ויד, ואז מפורקים.
מוגשים לצד לחמניות פארקר האוס רכות וחמאתיות, איולי פפריקה מעושנת ובצל סגול מוחמץ, כדי שתוכלו להכין כריכונים מושלמים.
*יש להזמין יומיים מראש

תכולת מנה:

במנת בשר לבן יש כ- 300 גרם בשר לבן/ בקר+ 2 לחמניות+ מטבל+ בצל מוחמץ

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

נתח אסאדו / כתף לבן, תבלינים, סוכר חום, מלח, פלפל, רסק עגבניות, קמח, חמאה, שמרים, חלב, בצל, חומץ, מיונז, פפריקה מעושנת

הוראות חימום והגשה:

במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותהקפצה קלה במחבת עד לחימוםבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיאניתן להקפיא את הבשר והלחמניות

מנות נוספות מהמטבח של המטבח של יהונתן:

חוות דעת לקוחות

Tali L.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

אחלה לצהריים!

Tali L. | 26.04.2025
אניה פ.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

היה מאוד טעים

אנונימי | 15.02.2025
55035