נתחי בקר / לבן עטופים בתערובת תבלינים ורוטב ברביקיו, מבושלים במשך יממה בסו-ויד, ואז מפורקים.
מוגשים לצד לחמניות פארקר האוס רכות וחמאתיות, איולי פפריקה מעושנת ובצל סגול מוחמץ, כדי שתוכלו להכין כריכונים מושלמים.
*יש להזמין יומיים מראש
במנת בשר לבן יש כ- 300 גרם בשר לבן/ בקר+ 2 לחמניות+ מטבל+ בצל מוחמץ


נתח אסאדו / כתף לבן, תבלינים, סוכר חום, מלח, פלפל, רסק עגבניות, קמח, חמאה, שמרים, חלב, בצל, חומץ, מיונז, פפריקה מעושנת
במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותהקפצה קלה במחבת עד לחימוםבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
במקררבמקפיאניתן להקפיא את הבשר והלחמניות
אחלה לצהריים!
Tali L. | 26.04.2025היה מאוד טעים
אנונימי | 15.02.2025