קנלוני דלורית ומרווה בעבודת יד
קנלוני דלורית ומרווה בעבודת יד
המטבח של יהונתן

המטבח של יהונתן

נעים מאד, אני יהונתן ומאז שאני זוכר את עצמי אני אוהב לאכול ולבשל (בסדר הזה :-)
ביום שהשתחררתי מהצבא בערך החלטתי לממש את תשוקתי והתחלתי את מסעותיי במגוון מסעדות נחשבות.
במהלך הקורונה התחלתי לבשל...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של המטבח של יהונתן »

תיאור המנה:

גלילים עשירים מדפי פסטה טריים, במילוי של דלורית, מרווה, חמאה חומה וריקוטה, ומעל רוטב בשמל עשיר.

תכולת מנה:

תבנית 15*20 ל-3-4 סועדים

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

קמח, ביצים, דלורית, מרווה, חמאה, ריקוטה, חלב

הוראות חימום והגשה:

בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיא

מנות נוספות מהמטבח של המטבח של יהונתן:

57553