תיאור המנה:
גלילים של פסטת דורום טרייה בעבודת יד, ממולאים בתערובת ריקוטה ותרד ומבושלים ברוטב עגבניות ובשמל
ניתן להזמין קנלוני במילוי גבינות (ריקוטה, מוצרלה ופרמזן)
תכולת מנה:
תבנית 15*20

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
במילוי ריקוטה ותרד: קמח דורום, ביצה, ריקוטה, תרד, שום, אגוז מוסקט, עגבניות, חלב, חמאה, קמח, מלח, פלפל, שמן זית, מוצרלה
במילוי ריקוטה וגבינות: קמח דורום, ביצה, ריקוטה, תרד, שום, אגוז מוסקט, עגבניות, חלב, חמאה, קמח, מלח, פלפל, שמן זית, מוצרלה, פרמזן
הוראות חימום והגשה:
במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
הוראות אחסון והקפאה:
במקררבמקפיא
ממש טעים
מירב א. | 14.05.2025