פשטידת ברוקולי אוורירית
פשטידת ברוקולי אוורירית
1 2 3 4 5
8 מדרגים 0
מארחים עם ליאורית

מארחים עם ליאורית

את האהבה לבישול רכשתי עוד בילדותי כאשר הסתובבתי בשווקים עם אבי שהיה קצב.
למדתי במגמת בישול בבית הספר סליגסברג בירושלים. בית הספר הפעיל מסעדה יוקרתית אליה היו באים דיפלומטים ושועי עולם ושם למדתי...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של מארחים עם ליאורית »

תיאור המנה:

מאפה קליל אוורירי של ברוקולי ובשמל שניתן להגיש כתוספת או כמנה בפני עצמה

תכולת מנה:

תבנית כ-4 מנות או תבנית כ-6 מנות

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

ברוקולי, רוטב בשמל (חמאה קמח וחלב), ביצים, חרדל, פפריקה חריפה, מלח, פלפל, שמן, פרורי גריסיני

הוראות חימום והגשה:

לחימום בתנור להגיש חם

הוראות אחסון והקפאה:

לשמור במקרר עד 3 ימים

מנות נוספות מהמטבח של מארחים עם ליאורית:

11085