תיאור המנה:
פילה דג סול מטוגן בבלילה ובציפוי פירורי גריסיני קריספי, נחטף על ידי קטנים וגדולים
תכולת מנה:
כל יחידה כ- 100 גרם דג
כמות:
מינימום 4 פריטים
מרכיבים עיקריים:
דג לבן, קמח, ביצה, פירורי גריסיני, מיונז, חרדל, מיץ לימון, אבקת שום, מלח, פלפל
הוראות חימום והגשה:
מומלץ להגיש עם פלח לימון לתוספת טעם.
מומלץ לחמם בתנור או בטוסטר אובן, חימום במיקרו אפשרי, זה יגרע מהקריספיות
הוראות אחסון והקפאה:
לשמור בקירור, ניתן להקפיא