אטריות אודון עם פטריות ברוטב מיסו מוקרם
אטריות אודון עם פטריות ברוטב מיסו מוקרם
סיאול בנטו

סיאול בנטו

שמי ליטל והתשוקה שלי היא המטבח האסייתי. המסעות שלי ליפן ולקוריאה חשפו אותי לטעמים, מרקמים ותרבות אוכל עשירה שם למדתי בישול מסורתי ובעצם חוויה שעיצבה את דרכי הקולינרית.

"סיאול בנטו" נולד מהרצון...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של סיאול בנטו »

תיאור המנה:

אטריות אודון שמנמנות ברוטב קרמי של מיסו לבן ושמנת עם פטריות. מנה אהובה על ילדים.

תכולת מנה:

בליטר אטריות אודון עם פטריות ברוטב מיסו מוקרם

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

אטריות אודון, פטריות, ממרח מיסו לבן יפני, שמנת, חמאה, תבלינים

הוראות חימום והגשה:

במיקרוגלבסיר עם 2-3 כפות מים, על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעם

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר

מנות נוספות מהמטבח של סיאול בנטו:

55582