סגנון מטבח: אוכל יפני וקוריאני צמחוני וטבעוני
מינימום להזמנה במשלוח: תלוי בישוב אליו המשלוח
מינימום להזמנה באיסוף עצמי: 99 ₪
איסוף עצמי: ירושלים
שם פרטי ומשפחה: ליטל זילברמן
זמני פעילות: תלוי בישוב אליו המשלוח
שמי ליטל והתשוקה שלי היא המטבח האסייתי. המסעות שלי ליפן ולקוריאה חשפו אותי לטעמים, מרקמים ותרבות אוכל עשירה שם למדתי בישול מסורתי ובעצם חוויה שעיצבה את דרכי הקולינרית.
"סיאול בנטו" נולד מהרצון לשלב בין טעמי המסורת האסייתית למנות ביתיות וצמחוניות, תוך שימוש בחומרי גלם איכותיים ואותנטיים. השם סיאול שזוהי בירת קוריאה משקף את המפגש בין התרבות הקוריאנית לקונספט היפני של "בנטו" – ארוחה ארוזה, מאוזנת ומדויקת.
מוזמנים לטעום ולהביא את קסם המזרח עד אליכם!
כל כך נהנינו מהאוכל כל מה שהזמנו היה טעים מאוד גם לנו וגם לילדים (והילדים שלנו שיכולים להיות מאוד בררניים) בטוח נזמין שוב
Maayan A. | 05.08.2025תודה רבה!
יפעת נ. | 04.08.2025האוכל היה טעים מאוד תודה רבה!!
אנונימי | 14.07.2025אוכל מעניין, שונה ממה שרגילים וטעים מאוד. השירות שקיבלנו מליטל היה הכי אדיב שאפשר. נזמין שוב
דוד ש. | 07.07.2025נעשה מאמץ מיוחד להביא את האוכל ביום ובמועד שהיה לי נוח. שקיבלתי צ'ופר טעים
אנונימי | 31.05.2025ליטל היתה מקסימה ויעילה והאוכל מעולה!
אלירז ש. | 29.05.2025מומלץ מאוד! טעים ואיכותי!
מריאנה מ. | 10.05.2025הכל טעים ומיוחד. יחסית, פחות אוכל בתמורה לכסף מאשר בשלנים אחרים שניסיתי.
אנונימי | 05.05.2025איזה כיף שגן בירושלים יש עכשיו משהו חדש וטעים כל כך! זה לא עוד ״סתם״ אוכל זה ממש חוויה!!! כל המשפחה נהנתה ועברנו על כל המרכיבים ואיך להגיש וכו, הכל היה מפורט. בקיצור אם בא לכם לגוון/ לעוף להרפתקאה שווה זה המקום. מלבד זה שכל המנות היו טעימות מאוד וטריות!
אלכסנדרה ב. | 27.04.2025בשלנית מצויינת ומקסימה! מומלץ !
מריאנה מ. | 22.04.2025מנות נדיבות מאוד שהוכנו באהבה, קפדנות ותשומת לב לפרטים
אנונימי | 22.04.2025מושקע וטעים!! קפיצה קטנה לחו''ל(: תודה!
Yael G. | 22.04.2025אהבנו, טעמים חדשים ומעניינים
הדס ר. | 03.04.2025מומלץ בטירוף, האוכל ממש טעים, כל מנה יותר מיוחדת מהקודמת, הטעמים מגוונים ומעניינים וגורמים לך להרגיש לרגע בחו"ל, ורואים שהושקעו זמן ואהבה בכל מנה :) הזמנו את האוכל לאחרי לידה וזו הייתה ממש נחמה.
Hila N. | 01.04.2025תודה רבה היה נהדר
moshe b. | 22.03.2025