תיאור המנה:
מנה יפנית של חציל צלוי ברוטב מיסו.
כל יחידה היא רבע חציל.
אפשרויות לשינויים:
ניתן להוריד את הבצל הירוק
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 4 פריטים

מרכיבים עיקריים:
חציל, ממרח מיסו לבן, רוטב סויה, שמן שומשום, חומץ אורז, סוכר, שומשום ובצל ירוק.
הוראות חימום והגשה:
להגיש בטמפ' החדרבמיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקות
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר
טעים מאוד
מריאנה מ. | 22.04.2025