אורז יפני מאודה
אורז יפני מאודה
1 2 3 4 5
1 מדרגים 0
סיאול בנטו

סיאול בנטו

שמי ליטל והתשוקה שלי היא המטבח האסייתי. המסעות שלי ליפן ולקוריאה חשפו אותי לטעמים, מרקמים ותרבות אוכל עשירה שם למדתי בישול מסורתי ובעצם חוויה שעיצבה את דרכי הקולינרית.

"סיאול בנטו" נולד מהרצון...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של סיאול בנטו »

תיאור המנה:

אורז יפני, הנקרא "גוהאן" ביפנית, הוא מרכיב יסוד בתרבות הקולינרית של יפן.
משמעות המילה "גוהאן" היא אורז וגם אוכל, מה שמדגיש את מרכזיותו בתזונה היפנית.

האורז נחשב לסמל של שפע ומזל טוב, ומשולב ברוב הארוחות ביפן, בין אם בצורתו הפשוטה או כחלק ממנות מורכבות יותר.

** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

אורז איכותי מיפן, מים

הוראות חימום והגשה:

להגיש בטמפ' החדרבמיקרוגלבסיר עם 2-3 כפות מים, על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעם

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר

מנות נוספות מהמטבח של סיאול בנטו:

55527