אוקונומיאקי הוא פנקייק יפני מלוח, הנחשב לאחד המאכלים האהובים ביפן.
בגרסה זו, הוא עשוי בלילה קלה שמעורבבת עם ירקות (כרוב, גזר ובצל ירוק).
המנה מטוגנת במחבת ליצירת חיצוניות פריכה ופנים רך.
מוגש עם מיונז ורוטב על בסיס רוטב סויה ורסק עגבניות.
יחידה של פנקייק גדול
ניתן להזמין ללא גלוטן,
לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)


כרוב, גזר, בצל ירוק, ביצי חופש, קמח לבן, רוטב סויה, רטבים - מירין, מיונז, רסק עגבניות, חומץ תפוחים, חומץ אורז, מלח, חרדל, סוכר, שמן חמניות, שמן שומשום ותבלינים
להגיש בטמפ' החדרבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותהקפצה קלה במחבת עד לחימוםבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
במקררבמקפיא
פנקייק ענק!!!
אנונימי | 22.04.2025