תיאור המנה:
ביצי חופש רכות כבושות למשך הלילה ברוטב על בסיס סויה.
אג'יטאמא הן ביצים רכות וטעימות, כבושות במרינדה עשירה למשך הלילה. החלמון נותר קרמי, בעוד שהחלבון סופג את הטעמים העדינים של רוטב סויה ומירין.
אפשרויות לשינויים:
ניתן להזמין ללא גלוטן,
לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)

כמות:
מינימום 4 פריטים

מרכיבים עיקריים:
ביצי חופש, רוטב סויה, מירין
הוראות חימום והגשה:
להגיש בטמפ' החדר
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר
טעים מאוד
מריאנה מ. | 10.05.2025