תיאור המנה:
מרק עשיר בטעמים עם אצות וואקמה וקומבו ופטריות שונות.
ביפן ובקוריאה נהוג לאכול את מרק האצות ביום ההולדת ולאחר לידה, שכן האצות מסמלות חיים ארוכים ובריאות טובה. זה גם מרק נפוץ במהלך החורף, ומוגש כארוחה מנחמת בימים קרים או כחלק מארוחה יומית.
אפשרויות לשינויים:
ניתן להזמין ללא גלוטן,
לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
אצות וואקמה, פטריות, פטריות שיטאקה, אצת קומבו, שום, רוטב סויה, שמן שומשום ותבלינים
הוראות חימום והגשה:
במיקרוגלבסיר על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעם
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר