תיאור המנה:
מרק מיסו יפני - עם אצות וחתיכות טופו.
מרק מיסו הוא מרק יפני מסורתי, קליל ומזין שמוגש כחלק בלתי נפרד מארוחות יפניות.
את מרק המיסו הצמחוני למדתי להכין בקורס בישול ביפן, שם גיליתי את הפשטות וההשראה שמאחורי המנה היפנית הקלאסית הזו. המרק, עם בסיס של מיסו איכותי מיפן, עשוי מרכיבים כמו טופו ואצות, ומביא עימו טעמים עמוקים ומרגיעים.

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
ממרח מיסו, טופו, אצות וואקמה, אצות קומבו, רוטב סויה, מירין ופטריות שיטאקה
הוראות חימום והגשה:
במיקרוגלבסיר על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
הוראות אחסון והקפאה:
במקררבמקפיא
טעים מאוד
מריאנה מ. | 10.05.2025מאוד טעים
אלכסנדרה ב. | 27.04.2025טעים מאוד
מריאנה מ. | 22.04.2025