תיאור המנה:
טאמגו יאקי - חביתה יפנית מסורתית, עשויה משכבות דקות של ביצים, המטוגנות במחבת מיוחדת מלבנית.
הביצים מתובלות בדרך כלל ברוטב סויה, מירין ומעט סוכר, מה שמעניק להן איזון בין טעמים מתוקים למלוחים.
הטאמגו יאקי מוגשת לרוב כמרכיב בסושי, כתוספת בארוחות יפניות מסורתיות או כחטיף קליל.
אפשרויות לשינויים:
ניתן להזמין ללא גלוטן,
לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
ביצי חופש, רוטב סויה, מירין, תבלינים, שמן חמניות.
הוראות חימום והגשה:
להגיש בטמפ' החדר
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר
טעים מאוד
מריאנה מ. | 10.05.2025נחמד.
אלכסנדרה ב. | 27.04.2025טעים מאוד
מריאנה מ. | 22.04.2025