קימצ'י - ירקות קוריאנים מותססים וחריפים
קימצ'י - ירקות קוריאנים מותססים וחריפים
סיאול בנטו

סיאול בנטו

שמי ליטל והתשוקה שלי היא המטבח האסייתי. המסעות שלי ליפן ולקוריאה חשפו אותי לטעמים, מרקמים ותרבות אוכל עשירה שם למדתי בישול מסורתי ובעצם חוויה שעיצבה את דרכי הקולינרית.

"סיאול בנטו" נולד מהרצון...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של סיאול בנטו »

תיאור המנה:

קימצ'י הוא מאכל קוריאני מסורתי, הכולל ירקות מותססים (בדרך כלל כרוב נאפה ודייקון) בתיבול עשיר של תבלינים.
הקימצ׳י מתאפיין בטעם ייחודי שמשלב חריפות, חמיצות וטעמי אוממי עמוקים שנוצרים מתהליך התסיסה.

מסורתית, הקימצ'י הוא אבן יסוד בתרבות הקוריאנית, ומשמש כתוספת חיונית כמעט בכל ארוחה.

הקימצ'י מוגש לרוב כתוספת לצד מנות עיקריות כמו אורז, תבשילים ונודלס. הוא נחשב למאכל בריא ועשיר בפרוביוטיקה,
מה שמוסיף לערכו התזונתי ולחשיבותו במסורת האכילה הקוריאנית.

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

כרוב נאפה (כרוב סיני), דייקון (צנון יפני), גזר, בצל, בצל ירוק, פלפל קוריאני חריף, שום, אצות וואקמה, רוטב סויה, קמח אורז דביק ותבלינים

הוראות חימום והגשה:

להגיש בטמפ' החדרלהגיש קר

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר

מנות נוספות מהמטבח של סיאול בנטו:

55577