קימצ'י הוא מאכל קוריאני מסורתי, הכולל ירקות מותססים (בדרך כלל כרוב נאפה ודייקון) בתיבול עשיר של תבלינים.
הקימצ׳י מתאפיין בטעם ייחודי שמשלב חריפות, חמיצות וטעמי אוממי עמוקים שנוצרים מתהליך התסיסה.
מסורתית, הקימצ'י הוא אבן יסוד בתרבות הקוריאנית, ומשמש כתוספת חיונית כמעט בכל ארוחה.
הקימצ'י מוגש לרוב כתוספת לצד מנות עיקריות כמו אורז, תבשילים ונודלס. הוא נחשב למאכל בריא ועשיר בפרוביוטיקה,
מה שמוסיף לערכו התזונתי ולחשיבותו במסורת האכילה הקוריאנית.


כרוב נאפה (כרוב סיני), דייקון (צנון יפני), גזר, בצל, בצל ירוק, פלפל קוריאני חריף, שום, אצות וואקמה, רוטב סויה, קמח אורז דביק ותבלינים
להגיש בטמפ' החדרלהגיש קר
במקרר