לחם ביצה קוריאני מתוק-מלוח
לחם ביצה קוריאני מתוק-מלוח
סיאול בנטו

סיאול בנטו

שמי ליטל והתשוקה שלי היא המטבח האסייתי. המסעות שלי ליפן ולקוריאה חשפו אותי לטעמים, מרקמים ותרבות אוכל עשירה שם למדתי בישול מסורתי ובעצם חוויה שעיצבה את דרכי הקולינרית.

"סיאול בנטו" נולד מהרצון...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של סיאול בנטו »

תיאור המנה:

אוכל רחוב קוריאני, מאפה אישי רך ואוורירי עם ביצה, חלב ומוצרלה המשלב מתוק ומלוח.

כמות:
מינימום 4 פריטים
מרכיבים עיקריים:

קמח, חלב, ביצי חופש, מוצרלה, שמנת מתוקה, שמן חמניות, סוכר, חומץ, מלח, אבקת אפיה, סודה לשתיה

הוראות חימום והגשה:

להגיש בטמפ' החדרבמיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיאבטמפרטורת החדר באריזה אטומה

מנות נוספות מהמטבח של סיאול בנטו:

חוות דעת לקוחות

אודליה ל.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

ממש טעים ומיוחד

אנונימי | 31.05.2025
אודליה ל.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

רך וטעים

אנונימי | 22.04.2025
55206