קימצ׳י לבן - לא חריף
קימצ׳י לבן - לא חריף
1 2 3 4 5
1 מדרגים 0
סיאול בנטו

סיאול בנטו

שמי ליטל והתשוקה שלי היא המטבח האסייתי. המסעות שלי ליפן ולקוריאה חשפו אותי לטעמים, מרקמים ותרבות אוכל עשירה שם למדתי בישול מסורתי ובעצם חוויה שעיצבה את דרכי הקולינרית.

"סיאול בנטו" נולד מהרצון...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של סיאול בנטו »

תיאור המנה:

כרוב נאפה מותסס ודייקון (צנון יפני) בטעמים עדינים של שום, אצות, ג׳ינג׳ר ומלח ים.
גרסה מסורתית ועדינה של קימצ׳י קוריאני, ללא חריפות – עם טעמים חמצמצים, מלוחים, שום טרי, כולל גם תפוח עץ ירוק מרוסק, שמוסיף רעננות טבעית.
מתאים למי שמחפש קימצ׳י פחות פיקנטי אבל עדיין מורכב.

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

כרוב נאפה, דייקון, שום, ג׳ינג׳ר, אצות קומבו, בצל ירוק, תפוח עץ ירוק, בצל, קמח אורז, מלח, רוטב סויה, פלפל צ׳ילי.

הוראות חימום והגשה:

להגיש בטמפ' החדרלהגיש קר

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר

מנות נוספות מהמטבח של סיאול בנטו:

57601