תפוחי אדמה קוריאנים – Algamja Jorim
תפוחי אדמה קוריאנים – Algamja Jorim
1 2 3 4 5
1 מדרגים 0
סיאול בנטו

סיאול בנטו

שמי ליטל והתשוקה שלי היא המטבח האסייתי. המסעות שלי ליפן ולקוריאה חשפו אותי לטעמים, מרקמים ותרבות אוכל עשירה שם למדתי בישול מסורתי ובעצם חוויה שעיצבה את דרכי הקולינרית.

"סיאול בנטו" נולד מהרצון...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של סיאול בנטו »

תיאור המנה:

תפוחי אדמה מטוגנים ומבושלים ברוטב סויה מתקתק, מלוח עם שום. תוספת קוריאנית קלאסית, עם טעם עמוק.

אפשרויות לשינויים:

ללא שומשום
ללא שמן שומשום
ניתן להזמין ללא גלוטן,
לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

תפוחי אדמה, רוטב סויה, מים, שום, שמן חמניות, סוכר חום, שמן שומשום ושומשום.

הוראות חימום והגשה:

בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותהקפצה קלה במחבת עד לחימום

הוראות אחסון והקפאה:

במקררמומלץ לאכול ביום המשלוח

מנות נוספות מהמטבח של סיאול בנטו:

57232