טוקבוקי הוא אחד ממאכלי הרחוב הפופולריים ביותר בקוריאה. המנה עשויה מעוגות אורז רכות (טוק) שמבשלים ברוטב סמיך וחריף-מתוק על בסיס גוצ'וג'אנג (משחת פלפלים קוריאנית).
הטוקבוקי מוגש בדרך כלל חם ולעיתים משדרגים אותו בתוספות כמו ביצים קשות, ירקות או דגים.
מדובר במנה מנחמת, עם שילוב של מתיקות, חריפות ומרקם לעיס שמזמין ביס אחרי ביס.
המנה חריפה!
*ניתן להוסיף ביצים קשות.
*ניתן להוסיף שמנת לעדן את החריפות.
*המנה החריפה הינה טבעונית והמעודנת חלבית
750 מ"ל תבשיל


אורז דביק, כרוב, אצות וואקמה, רוטב סויה, מחית פלפלים קוריאנית, אבקת פלפלים חריפים קוריאנית, בצל ירוק, שום, סוכר, סירופ תירס (שמנת) (ביצת חופש).
במיקרוגלבסיר עם 2-3 כפות מים, על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעם
במקררמומלץ לאכול ביום המשלוח