טוקבוקי ברוטב קוריאני מסורתי חריף
טוקבוקי ברוטב קוריאני מסורתי חריף
מנות הדגל
1 2 3 4 5
2 מדרגים 0
סיאול בנטו

סיאול בנטו

שמי ליטל והתשוקה שלי היא המטבח האסייתי. המסעות שלי ליפן ולקוריאה חשפו אותי לטעמים, מרקמים ותרבות אוכל עשירה שם למדתי בישול מסורתי ובעצם חוויה שעיצבה את דרכי הקולינרית.

"סיאול בנטו" נולד מהרצון...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של סיאול בנטו »

תיאור המנה:

טוקבוקי הוא אחד ממאכלי הרחוב הפופולריים ביותר בקוריאה. המנה עשויה מעוגות אורז רכות (טוק) שמבשלים ברוטב סמיך וחריף-מתוק על בסיס גוצ'וג'אנג (משחת פלפלים קוריאנית).

הטוקבוקי מוגש בדרך כלל חם ולעיתים משדרגים אותו בתוספות כמו ביצים קשות, ירקות או דגים.
מדובר במנה מנחמת, עם שילוב של מתיקות, חריפות ומרקם לעיס שמזמין ביס אחרי ביס.
המנה חריפה!


*ניתן להוסיף ביצים קשות. 
*ניתן להוסיף שמנת לעדן את החריפות.

*המנה החריפה הינה טבעונית והמעודנת חלבית

תכולת מנה:

750 מ"ל תבשיל

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

אורז דביק, כרוב, אצות וואקמה, רוטב סויה, מחית פלפלים קוריאנית, אבקת פלפלים חריפים קוריאנית, בצל ירוק, שום, סוכר, סירופ תירס (שמנת) (ביצת חופש).

הוראות חימום והגשה:

במיקרוגלבסיר עם 2-3 כפות מים, על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעם

הוראות אחסון והקפאה:

במקררמומלץ לאכול ביום המשלוח

מנות נוספות מהמטבח של סיאול בנטו:

55200