קארי יפני עם ירקות, אצות וטופו, מוגש עם אורז מאודה יפני- מנה מעט פיקנטית, ניתן לבקש ללא חריפות כלל.
להשלמת החוויה ניתן להוסיף:
* 2 ביצים רכות יפניות.
* 4 שניצלוני טופו.
קארי יפני הוא אחת המנות האהובות ביותר במטבח היפני. מדובר בתבשיל עשיר, סמיך ומתובל בעדינות, המוגש לצד אורז לבן מאודה. המנה הושפעה מהמטבח ההודי אך עברה התאמה לטעמים ולתרבות היפנית, הפכה לחלק בלתי נפרד מחיי היומיום ביפן.
בניגוד למנות יפניות רבות שנאכלות עם מקלות אכילה, הקארי מוגש באופן מסורתי עם כף – הכלי המושלם לאיסוף הרוטב והאורז יחד. שילובים פופולריים לאכילת קארי יפני הם עם ביצה רכה ושניצל.
זוהי מנה שלמדתי להכין ביפן בקורס בישול שהתמקד בבישול יפני אותנטי, מנה טעימה ומנחמת שמבוססת על תערובת מיוחדת של תבלינים וירקות.
חצי ליטר תבשיל עם כ- 150 גרם טופו + חצי ליטר אורז לבן.
ניתן לקחת בתוספת 4 שניצלוני טופו / ניתן לקחת עם 4 שניצלוני טופו + 2 ביצים יפניות רכות
*אפשרות להוסיף ביצה רכה יפנית.
*אפשרות לבקש להפוך למנת ילדים עם טעמים עדינים.
ניתן להזמין ללא גלוטן,
לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)


אורז דביק יפני, תפוח אדמה, בצל, גזר, טופו, רוטב סויה, תבלינים, מירין, אצות וואקמה, שמן חמניות, אצת קומבו, פטרית שיטאקה, ושוקולד מריר (ביצת חופש).
במיקרוגלבסיר עם 2-3 כפות מים, על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםאורז לבן: חימום במיקרו
במקרראורז לבן: אחסון במקרר
טעים מאוד
מריאנה מ. | 10.05.2025