בולגוגי- יובה (חלבון סויה) ובצל ברוטב קוריאני עם אגס. מוגש עם אורז מאודה יפני ובצל ירוק- מנה חריפה.
הפירוש הקוריאני למילה בולגוגי הוא בשר אש, כאן החלפתי את הבשר ביובה (חלבון סויה)
בחצי ליטר בולגוגי יש כ- 300 גרם יובה (חלבון סויה)+ חצי ליטר אורז
ניתן לבקש בחריפות מעודנת
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.

אורז יפני, יובה, בצל, רוטב סויה, אגס, מירין, מחית פלפלים קוריאנית, שום, קורנפלור, סוכר, שמן חמניות, שמן שומשום, פלפל שחור, בצל ירוק, שומשום
במיקרוגלבסיר עם 2-3 כפות מים, על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמםאורז לבן: חימום במיקרו
במקררבמקפיאאורז לבן: אחסון במקרר
מטורף
אלכסנדרה ב. | 27.04.2025