בולגוגי- יובה ברוטב קוראיני חריף עם אגס
בולגוגי- יובה ברוטב קוראיני חריף עם אגס
סיאול בנטו

סיאול בנטו

שמי ליטל והתשוקה שלי היא המטבח האסייתי. המסעות שלי ליפן ולקוריאה חשפו אותי לטעמים, מרקמים ותרבות אוכל עשירה שם למדתי בישול מסורתי ובעצם חוויה שעיצבה את דרכי הקולינרית.

"סיאול בנטו" נולד מהרצון...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של סיאול בנטו »

תיאור המנה:

בולגוגי- יובה (חלבון סויה) ובצל ברוטב קוריאני עם אגס. מוגש עם אורז מאודה יפני ובצל ירוק- מנה חריפה.
הפירוש הקוריאני למילה בולגוגי הוא בשר אש, כאן החלפתי את הבשר ביובה (חלבון סויה)

תכולת מנה:

בחצי ליטר בולגוגי יש כ- 300 גרם יובה (חלבון סויה)+ חצי ליטר אורז

אפשרויות לשינויים:

ניתן לבקש בחריפות מעודנת

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

אורז יפני, יובה, בצל, רוטב סויה, אגס, מירין, מחית פלפלים קוריאנית, שום, קורנפלור, סוכר, שמן חמניות, שמן שומשום, פלפל שחור, בצל ירוק, שומשום

הוראות חימום והגשה:

במיקרוגלבסיר עם 2-3 כפות מים, על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמםאורז לבן: חימום במיקרו

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיאאורז לבן: אחסון במקרר

מנות נוספות מהמטבח של סיאול בנטו:

חוות דעת לקוחות

אלכסנדרה  ב.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מטורף

אלכסנדרה ב. | 27.04.2025
55201