כדורי תפוחי אדמה רכים וקצת קופצניים, המזכירים ניוקי איטלקי.
אפשרויות רטבים:
שמן שומשום, סויה ופטריות שיטאקי (טבעוני, ללא גלוטן)
רוטב חמאה, סויה, שום ודבש
רוטב קוריאני חריף (טבעוני, הרוטב מכיל גלוטן)
הניוקי עצמו ללא גלוטן.
ליטר ניוקי
ללא בצל ירוק
ללא שום
ניתן להוריד טיפה את החריפות
ניתן להזמין ללא גלוטן,
לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)


רוטב שמן שומשום, סויה ופטריות שיטאקי - תפוחי אדמה, קמח תפוחי אדמה, פטריות שיטאקי, רוטב סויה, שמן שומשום, בצל ירוק ותבלינים.
רוטב חמאה, סויה, שום ודבש - תפוחי אדמה, קמח תפוחי אדמה, רוטב סויה, חמאה, שום, דבש, בצל ירוק, ותבלינים.
רוטב קוריאני חריף - תפוחי אדמה, קמח תפוחי אדמה, רוטב סויה, מחית פלפלים קוריאנית, אבקת פלפלים חריפים קוריאנית, בצל ירוק ותבלינים.
בסיר עם 2-3 כפות מים, על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםהקפצה קלה במחבת עד לחימום
במקרר