״ניוקי״ קוריאני עבודת יד - כדורי תפוחי אדמה (ללא גלוטן) במגוון רטבים
״ניוקי״ קוריאני עבודת יד - כדורי תפוחי אדמה (ללא גלוטן) במגוון רטבים
סיאול בנטו

סיאול בנטו

שמי ליטל והתשוקה שלי היא המטבח האסייתי. המסעות שלי ליפן ולקוריאה חשפו אותי לטעמים, מרקמים ותרבות אוכל עשירה שם למדתי בישול מסורתי ובעצם חוויה שעיצבה את דרכי הקולינרית.

"סיאול בנטו" נולד מהרצון...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של סיאול בנטו »

תיאור המנה:

כדורי תפוחי אדמה רכים וקצת קופצניים, המזכירים ניוקי איטלקי.

אפשרויות רטבים:

שמן שומשום, סויה ופטריות שיטאקי (טבעוני, ללא גלוטן)

רוטב חמאה, סויה, שום ודבש

רוטב קוריאני חריף (טבעוני, הרוטב מכיל גלוטן)

הניוקי עצמו ללא גלוטן.

תכולת מנה:

ליטר ניוקי

אפשרויות לשינויים:

ללא בצל ירוק
ללא שום
ניתן להוריד טיפה את החריפות
ניתן להזמין ללא גלוטן,
לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

רוטב שמן שומשום, סויה ופטריות שיטאקי - תפוחי אדמה, קמח תפוחי אדמה, פטריות שיטאקי, רוטב סויה, שמן שומשום, בצל ירוק ותבלינים.
רוטב חמאה, סויה, שום ודבש - תפוחי אדמה, קמח תפוחי אדמה, רוטב סויה, חמאה, שום, דבש, בצל ירוק, ותבלינים.
רוטב קוריאני חריף - תפוחי אדמה, קמח תפוחי אדמה, רוטב סויה, מחית פלפלים קוריאנית, אבקת פלפלים חריפים קוריאנית, בצל ירוק ותבלינים.

הוראות חימום והגשה:

בסיר עם 2-3 כפות מים, על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםהקפצה קלה במחבת עד לחימום

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר

מנות נוספות מהמטבח של סיאול בנטו:

58869