יאקי אודון עם אדממה
יאקי אודון עם אדממה
סיאול בנטו

סיאול בנטו

שמי ליטל והתשוקה שלי היא המטבח האסייתי. המסעות שלי ליפן ולקוריאה חשפו אותי לטעמים, מרקמים ותרבות אוכל עשירה שם למדתי בישול מסורתי ובעצם חוויה שעיצבה את דרכי הקולינרית.

"סיאול בנטו" נולד מהרצון...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של סיאול בנטו »

תיאור המנה:

אטריות אודון מוקפצות עם כרוב, בצל, בצל ירוק ואדממה, בתיבול רוטב סויה עדין.

תכולת מנה:

בליטר יאקי אודון עם אדממה

אפשרויות לשינויים:

ללא בצל ירוק, ללא בצל

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

אטריות אודון, כרוב, אדממה, בצל, בצל ירוק, רוטב סויה, מירין, שמן חמניות, חומץ אורז, סילאן ותבלינים.

הוראות חימום והגשה:

במיקרוגלבסיר עם 2-3 כפות מים, על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםהקפצה קלה במחבת עד לחימום

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר

מנות נוספות מהמטבח של סיאול בנטו:

חוות דעת לקוחות

הדס ר.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מעולה

הדס ר. | 03.04.2025
55571