קציצות בשר עם אפונה ותפוח אדמה
קציצות בשר עם אפונה ותפוח אדמה
מיטל - טעמים של בית

מיטל - טעמים של בית

האהבה שלי לאוכל התחילה מגיל צעיר, בבית שבו גדלתי על טעמים סוריים מצד אמא וטעמים עיראקיים מצד אבא. מאז שאני זוכרת את עצמי, תמיד הייתי במטבח, לומדת ומתנסה, ומשמשת כיד ימינה של אמא שלי. ההשראה שלי...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של מיטל - טעמים של בית »

תיאור המנה:

קציצות בשר ברוטב צהוב של אפונה וקוביות תפוח אדמה עם ירק של סלרי, כוסברה ושמיר.

תכולת מנה:

מנה מכילה 4 קציצות

כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:

בשר טחון, ביצה, פירורי לחם, קישוא, פפריקה, תפוח אדמה, בצל, סלרי, כוסברה, שמיר, אפונה, שמן קנולה, כורכום, חוואיג', שום, סילאן, מלח, פלפל שחור

הוראות חימום והגשה:

במיקרוגלבסיר על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםבסיר עם 2-3 כפות מים, על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיא

מנות נוספות מהמטבח של מיטל - טעמים של בית:

59784