תבשיל עדשים עם סלרי ובטטה
תבשיל עדשים עם סלרי ובטטה
חדשה ביאמי! חבושה במטבח

חדשה ביאמי! חבושה במטבח

נעים מאד! שמי מיכל חבושה ואני בשלנית שפועלת מהלב ומהזיכרון. הבישול אצלי התחיל בבית. מגיל צעיר בישלתי למשפחה שלי ולאורך השנים הפכתי את האהבה הזו לקריירה קטנה-גדולה שצמחה מהמלצות מפה לאוזן.
המנות...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של חדשה ביאמי! חבושה במטבח »

תיאור המנה:

תבשיל ביתי ועשיר עם עדשים ירוקות, קוביות בטטה רכות וגבעולי סלרי ארומטיים  
המנה מלאה בטעמים עמוקים, נעימים ומחבקים – עם איזון מושלם בין מתקתקות הבטטה לרעננות הסלרי.

מזין, טבעוני ומשביע מתאים כמנה עיקרית בפני עצמה או כתוספת לארוחה.

** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

עדשים ירוקות, בטטה, סלרי, טימין, שמן זית, פלפל, מלח.

הוראות חימום והגשה:

במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיא

מנות נוספות מהמטבח של חדשה ביאמי! חבושה במטבח:

57673