תיאור המנה:
מאפה בצק יופקא טורקי , בצק דק בסגנון בצק פילו שמשמש למאפים שאוהבים המון נוזלים במילוי של כרישה ,מנגולד , תרד וזעתר,קשקבל יוגורט וסומק טעים ומרשים לאירוח!
*בחודשים עם מחסור בכרישה - הקיש יצא עם בצל ולא כרישה*
תכולת מנה:
תבנית אלומיניום בקוטר 21 ס"מ עם גבינות
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
בצק יופקא , כרישה, מנגולד, תרד/ מנגולד ,זעתר,יו קשקבל ,יוגורט סומק ושמן זית
הוראות חימום והגשה:
חימום בתנור של 10 דקות על 160 מעלות
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר או בהקפאה
ממכר!
אנונימי | 30.08.2024זהירות! ממכר!
ענבל פ. | 20.08.2024מעולה
אנונימי | 21.05.2024מאפה מושלם.
עדן א. | 13.01.2024לחלקנו היה גבינתי מדי, מי שיותר מתחבר לטעמי שמנת מאוד אהב
אילנה ס. | 16.11.2023טעים, נדיב ומתאים לאירוח
דלית מ. | 16.08.2023מעולה. אהבנו יותר מאשר את הפיצה שהוגשה במקביל.
אנונימי | 21.06.2023