תיאור המנה:
פרוסות חצילים צלויות בתנור עם שום ופטרוזיליה, בתחמיץ שמן זית, חומץ, מייפל וסויה.
כשאני מכינה את הסלט הזה ביום שישי ויש חלה בסביבה, רוב הסיכויים שהוא ייגמר עוד לפני שיגיע למקרר.
הכי טעים על פרוסת חלה טריה עם זילוף טחינה מעל.
תכולת מנה:
חצי ליטר/ - חצי ליטר סלט חצילים+ רבע ליטר טחינה
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
חציל, שום, פטרוזיליה, שמן זית, חומץ, רוטב סויה, מייפל, מלח אטלנטי, פלפל שחור
הוראות חימום והגשה:
מוגש קר
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר
פעם נוספת שהזמנו את החצילים והטחינה וגם הפעם נהננו מאד, למרות שאת הרוטב (סויה ומייפל) הרגשנו בעיקר כשכבר הגענו לתחתית.
יעל ק. | 16.11.2024הזמנו את סלט החצילים עם הטחינה, שילוב מנצח!
יעל ק. | 13.10.2024